Poliţiştii de frontieră giurgiuveni au depistat, în Punctul de Trecere a Frontierei Giurgiu, trei cetățeni sirieni, care încercau să intre ilegal în România, ascunși în semiremorca unui camion.

Ieri,  în jurul orei 10.00 în Punctul de Trecere a Frontierei Giurgiu, pe sensul de intrare în țară, polițiștii de frontieră au efectuat controlul specific asupra unui camion, condus de un cetățean ucrainean, în vârstă de 34 de ani, care transporta anvelope din Turcia în Ucraina.

Cu ocazia efectuării controlului cu sonda CO2, poliţiştii de frontieră au constatat că  aceasta indică valori ridicate, motiv pentru care s-a procedat la efectuarea unui control amănunțit.

În urma verificărilor efectuate în interiorul semiremorcii, aceştia au descoperit ascunse două persoane de sex masculin și o persoană de sex feminin.

La cercetări s-a stabilit că cele trei persoane descoperite sunt cetățeni sirieni, cu vârste cuprinse  între 23 și 41 de ani.

Conform protocolului româno-bulgar, persoanele în cauză, șoferul și mijlocul de transport au fost preluaţi de către autorităţile bulgare, în vederea continuării cercetărilor şi dispunerii măsurilor legale ce se impun.

Sursa: Realitatea de Giurgiu

Articolul precedentGiurgiu. Sute de pachete cu ţigări, descoperite în autoturismul unui bulgar
Articolul următorAlfred-Maurice de Zayas, doctor în Drept la Harvard, interviu exploziv despre frații Tate: Sunt odioși, toxici, periculoși