Ieri, polițiștii din cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București au reținut doi bărbați, de 41 și 43 de ani, bănuiți de săvârșirea infracțiunii de tâlhărie asupra unui bărbat de 73 de ani.

Astfel, joi, 5 iulie, la Secția 15 Poliție s-a prezentat un bărbat de 73 de ani care a  sesizat faptul că în jurul orei 18 .00, în timp ce se deplasa spre domiciliu, a fost lovit de un bărbat necunoscut, care i-a smuls din mână o sacoșă în care avea bani și titluri de valoare, prejudiciul fiind aproximat la suma de 50.000 lei.

Victima a declarat că a fost la un oficiu poștal, de unde a cumpărat titluri, suma pe care o avea supra sa reprezentând toate economiile familiei.

Imediat, semnalmentele oferite de bărbat au fost transmise polițiștilor aflați în teren.

A fost efectuată cercetarea locului faptei și a fost refăcut traseul urmat de bărbat. S-a stabilit că acesta, după ce a efectuat tranzacțiile la oficiul poștal a plecat spre casă iar în apropierea blocului în care locuiește a fost lovit în zona capului și a fost deposedat de întreaga sumă și de titluri. Au fost identificate mai multe camere de supraveghere și au fost analizate imaginile surprinse de acestea. Din analiza și din coroborarea cu datele oferite de victimă, s-a conturat ipoteza că bărbatul a fost urmărit de mai multe persoane.

Imaginile de interes operativ au fost distribuite către toți polițiștii Capitalei.

Ieri, în jurul orei 14.30, în zona unui oficiu poștal din sectorul 1, o echipă a Brigăzii de Poliție Transport Public a depistat doi bărbați, din Giurgiu și București, care corespund imaginilor și semnalmentelor din cauza aflată din instrumentare, precum și o femeie care îi însoțea. Persoanele au fost conduse la sediul Secției 15 Poliție pentru audieri.

Cercetările sunt continuate sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 4, pentru săvârșirea infracțiunii de tâlhărie, cu cei doi bărbați în stare de reținere.

Articolul precedentCeremonii dedicate memoriei pilotului decedat
Articolul următorCe recomandări vă fac polițiștii pentru siguranţa locuinţei când sunteți plecați în concediu