Un giurgiuvean de 50 de ani, din comuna Frătești, județul Giurgiu, a fost arestat preventiv pentru o perioadă de 30 de zile, fiind bănuit de polițiști că în perioada iulie – septembrie a sustras un motor de barcă și mai multe biciclete de pe raza municipiului Giurgiu.

Astfel, în data de 04 septembrie 2019, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Giurgiu au fost sesizați de un tânăr de 31 ani, cu privire la faptul că i-a fost sustras un motor de barcă din portbagajul autoturismului proprietate personală care se afla parcat în curtea unui service din municipiul Giurgiu.

În urma activităților desfășurate de polițiștii Biroului de Investigații Criminale, cu sprijinul Secției nr. 5 de Poliție Rurală Giurgiu, a fost identificată persoana bănuită de comiterea furtului, un bărbat de 50 de ani, din comuna Frătești, județul Giurgiu, reușindu-se recuperarea prejudiciului.

Cu ocazia activităților investigative a reieșit faptul că bărbatul, infractor recidivist, bănuit și de comiterea altor furturi, în perioada iulie – august a.c. a mai sustras două biciclete de pe raza municipiului Giurgiu.

Bărbatul a fost reținut de polițiști pentru 24 de ore iar ulterior a fost prezentat instanței, pe numele acestuia fiind emis mandat de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 de zile, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat.

Articolul precedentMinistrul finanțelor va lansa, la Giurgiu, o nouă campanie națională anticontrabandă
Articolul următorȘcoala din Clejani, vandalizată de trei copii, își așteaptă astăzi elevii