Un bărbat de 62 de ani a fost reținut  pentru 24 de ore de către polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice, fiind bănuit de săvârșirea infracțiunii de contrabandă cu țigări.

Joi, 7 februarie, ora 11.00, polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice au organizat și desfășurat o acțiune pe D.J. 601, în localitatea Malu-Spart, județul Giurgiu, ocazie cu care au depistat în trafic, un bărbat de 62 ani, din comuna Copăceni, județul Ilfov, care transporta 450 pachete țigarete, a căror proveniență legală nu a putut fi justificată.

De asemenea, asupra bărbatului a fost găsită și suma de 2.500 lei, fiind întocmit un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de contrabandă.

Țigările și suma de bani au fost ridicate în vederea confiscării, iar autoturismul utilizat la transportul acestora a fost indisponibilizat.

Bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentat Judecătoriei Bolintin Vale cu propuneri procedurale.

Articolul precedentLocuri de muncă, în Anglia, pentru farmacişti. Salariul ajunge la 34.000 de lire pe an
Articolul următorAtenționare pentru călători: Cod galben de ploaie și vânt în Anglia și Irlanda de Nord