O rețea de contrabandiști de țigări a fost destructurată de polițiști, care au acționat în colaborare cu jandarmi. 

Potrivit IPJ Giurgiu, în urmă cu două săptămâni, polițiști din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice, în cooperare cu jandarmi din cadrul Inspectoratului Județean de Jandarmi Giurgiu, au surprins, în flagrant, un tânăr de 28 ani, în timp ce transporta 60 de pachete țigarete, fără banderolă de marcaj.

În cauză, a fost întocmit un dosar penal, iar în urma cercetărilor efectuate, s-a stabilit existența unei rețele de comercializare a țigărilor provenite din contrabandă, formată din trei persoane.

Astfel, Parchetul de pe lângă Judecătoria Giurgiu, a emis două mandate de percheziție domiciliară, la două locații de pe raza municipiului Giurgiu.

Cu ocazia perchezițiilor efectuate, la domiciliile acestora au fost găsite mai multe cantități de țigarete de diferite mărci, care provin din săvârșirea infracțiunii de contrabandă. Țigările au fost confiscate.

Față de cele trei persoane, au fost propuse măsuri preventive. Pe 23 octombrie a.c., Tribunalul Giurgiu a dispus arestarea preventivă a uneia dintre acestea.

Articolul precedentPrejudiciu de peste 4 milioane lei adus de evazioniștii de mărfuri
Articolul următorSute de infecții respiratorii la Giurgiu, într-o săptămână. Ce recomandă medicii