Polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice au documentat activitatea infracțională a două persoane, față de una fiind dispusă măsura controlului judiciar pentru o perioadă de 60 de zile, de către Parchetul de pe lângă Tribunalul Giurgiu.

Polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice au documentat activitatea infracțională a unei femei de 44 ani, din comuna Vidra, județul Ilfov, care, în calitate de administrator al societății comerciale, a omis, în parte, în perioada 2013-2015, evidențierea și înregistrarea în contabilitatea societății toate operațiunile comerciale efectuate, care nu au la bază operațiuni reale, prejudiciul adus bugetului consolidat fiind de 4.161.998,40 lei.

Față de administratorul societății, Parchetul de pe lângă Tribunalul Giurgiu a dispus măsura controlului judiciar pentru o perioadă de 60 de zile.

De asemenea, Polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice au documentat activitatea infracțională și a unui bărbat de 35 ani, care, a omis, în parte, înregistrarea veniturilor în sumă de 74.287 lei realizate în perioada 2012-2018 din vânzarea de mărfuri către alte societăți comerciale.

În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de evaziune fiscală.

Articolul precedentTârg de Sf. Dumitru, la Bolintin Vale. Mobilizare a forțelor de ordine
Articolul următorGiurgiuveancă arestată preventiv pentru contrabandă de țigări