O femeie, în vârstă de 58 de ani, a fost prinsă în flagrant de polițiștii giurgiuveni, în timp ce comercializa unei persoane țigarete provenite din contrabandă.

Sâmbătă, 7 septembrie, în jurul orei 10.00, polițiști din cadrul Poliției Municipiului Giurgiu au prins în flagrant, în Piața Gării din municipiul Giurgiu, o femeie, de 58 ani, din municipiul Giurgiu, care comercializa unei alte giurgiuvence, contra sumei de 150 lei, 10 de pachete de țigări care nu aveau aplicat timbru fiscal și documente de proveniență.

În urma activităților, cele 200 de țigarete au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor, urmând a fi predate la Camera de Corpuri delicte din cadrul I.P.J. Giurgiu.

În cauză, polițiștii au întocmit un dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de deținerea, producerea, transportul, preluarea, depozitarea, predarea, desfacerea și vânzarea bunurilor sau a mărfurilor care trebuie plasate sub un regim vamal cunoscând ca acestea provin din contrabandă sau sunt destinate săvârșirii acesteia.

Articolul precedentCercetat după ce a tăiat anvelopele unui autoturism
Articolul următorAnul școlar 2019-2020: anul cu cel mai mic număr de elevi din`90