Autoritățile din Giurgiu sunt indignate după ce au constatat că mai multe coșuri de gunoi stradale au fost pur și simplu scoase din suport, rupte și aruncate în stradă. Acestea fac apel la simțul civic al giurgiuvenilor pentru că, spun ele, astfel nu putem vorbi de un oraș european, care își dorește să atragă investitori.

 
„Asa arată coșurile de gunoi „amplasate” pe tronsonul Pasarelă – Dunăreana. O imagine dezolantă care, din păcate, scoate în evidență caracterul unor giurgiuveni ce nu înțeleg faptul că menținerea curățeniei și păstrarea în bune condiții a patrimoniului public, revine cetățenilor!
Cu siguranță, vor fi depuse eforturi pentru ca aceste coșuri de gunoi să fie înlocuite, însă fiecare dintre noi trebuie sa conștientizeze că are obligația morală și legală să păstreze bunul public, achiziționat exclusiv din bugetul local.
Resursele financiare ale Primăriei înseamnă banii contribuabililor, adică banii dumneavoastră!
Imaginile sunt jenante privind din perspectiva unei comunități care dorește standarde europene și atragerea investitorilor, să nu mai vorbim și despre dezvoltarea turismului. În acest ritm nu ne vom putea ridica vreodată la pretențiile unui oraș civilizat din România.
Administrația locală din Giurgiu folosește resurse umane și financiare duble sau chiar triple, costuri ce ar putea fi investite în întreținerea spațiilor verzi și lucrări de infrastructură.
Avem ceea ce creăm, iar acestea sunt consecințele unor comportamente antisociale.
Primăria municipiului Giurgiu mulțumește încă o dată cetățenilor care au înțeles că a avea un oraș curat, înseamnă și simț civic!”, se arată într-o postare pe pagina de socializare a Primăriei Giurgiu. 

Sursa: Realitatea de Giurgiu

Articolul precedentCulisele statului paralel | Cum au fost îndulcite autoritățile de MAFIA zahărului pentru distrugerea fabricilor din România – Condamnări pe bandă rulantă în „dosarul Zahărul”
Articolul următorVaccinare anti COVID în Giurgiu. Dr Valeriu Gheorghiță: Am fost impresionat, important este să continuăm procesul de vaccinare”