Polițiștii efectuează cercetări, după ce un bărbat de 63 de ani, a provocat un scandal la domiciliul comun, pe motiv ca aceasta i-ar fi infidelă, începând să o amenințe, fapt pentru care, pe numele acestuia, a fost emis ordinul de protecție provizoriu.

Duminică, 3 martie, ora 07.50, Poliția Municipiului Giurgiu, a fost sesizată prin S.N.U.A.U. 112, de către o femeie de 51 ani, din municipiul București, cu privire la faptul că are un conflict cu concubinul său la locuința pe care o dețin în comuna Gogoșari, județul Giurgiu.

În temeiul sesizării, polițiștii  Secției Nr. 5 Giurgiu s-au deplasat la fața locului, ocazie cu care au constatat că în seara zilei de 02/03 martie 2019, în jurul orei 21.00, a avut loc un conflict verbal între femeia de 51 de ani și concubinul acesteia, un bărbat de 63 de ani, pe motiv că aceasta i-ar fi infidelă, continuând să provoace scandal la domiciliul comun,  ulterior acesta a părăsit locuința.

În dimineața, zilei de 3 martie 2019, în jurul orei 07.00, femeia a fost apelată telefonic de către concubinul său și crezând că s-a calmat, a acceptat să se întoarcă la locuința comună, însă acesta a început să o amenințe.

Întrucât bărbatul a refuzat să dea informații cu privire la identitatea acestuia și la fapta comisă, a fost condus la sediul Poliției Municipiului Giurgiu în vederea identificării.

Astfel, a fost întocmit chestionarul de evaluare a riscului și s-a emis ordin de protecție provizoriu împotriva bărbatului, stabilindu-se ca acesta să păstreze o distanță minimă de 100 metri față de femeie.

Se efectuează cercetări sub aspectul  săvârșirii infracțiunii de amenințare.

Articolul precedentCopil izbit de o mașină pe o trecere de pietoni din Giurgiu
Articolul următorTânăr depistat la volan sub influența drogurilor