10 persoane s-au autoevacuat după ce într-un apartament, situat pe pe strada Negru Vodă, la etajul IV, a izbucnit un incendiu violent.

La fața locului s-au deplasat pompierii din cadrul Detașamentului Giurgiu cu autospeciala pentru intervenție și salvare de la înălțime, o descarcerare, două autospeciale de stingere cu apă și spumă, un echipaj CBRN și trei ambulanțe SAJ.

În momentul în care au ajuns echipajele, incendiul se manifesta violent, atât în balconul apartamentului, cât și în interior.

Când s-a produs evenimentul, proprietarii nu se aflau la domiciliu. Pompierii au salvat pisica acestora, pe care au găsit-o într-una din camere.

Două femei, cu vârste aproximative de 41 și 84 de ani, care s-au speriat când au văzut incendiul, au fost monitorizate de echipajele SAJ, la locul evenimentului.

Update, ora 18.50

Din păcate, în apartamentul în care a izbucnit incendiul pagubele au fost însemnate. Au ars, printre altele, centrala termică, mobilierul din sufragerie și bucătărie, aragazul, frigiderul și articole textile. S-au deteriorat tavanele, pereții imobilului și restul mobilierului din casă.

În apartamentul unui vecin, la etajul III, s-au deteriorat pereții, tocăria din PVC de la balcon, coșul de la centrala termică, parchetul pe o suprafață de aproximativ 45 mp și mobilier.

Cauza probabilă de producere a incendiului a fost scurtcircuitul.

Sursa: Realitatea de Giurgiu

Articolul precedentPeste 2.000 de bunuri susceptibile a fi contrafăcute, descoperite de polițiștii de frontieră giurgiuveni
Articolul următorAccident pe DN 5C, la Găujani. Tânăr rănit după ce a intrat cu maşina într-un stâlp de electricitate, pe care l-a doborât