Jandarmii giurgiuveni vor asigura mâine, 27 februarie a.c., măsurile de ordine publică la meciul de fotbal dintre echipele A.F.C. Astra Giurgiu-A.F.C. Dunărea Călărași. Partida din cadrul Cupei României se va juca pe stadionul municipal “Marin Anastasovici” din Giurgiu, începând cu ora 17.00.  

Jandarmii, cu sprijinul Autorității Teritoriale pentru Ordine Publică vor distribui materiale promoționale cu mesaje preventive, sub motto-ul “Cartonaș roșu violenței în sport. Alege să fii fair-play”.

Pentru desfășurarea meciului în condiții de siguranță, jandarmii vor acţiona în imediata apropiere a stadionului, precum şi pe traseele de deplasare ale suporterilor. Aceștia vor avea în vedere prevenirea apariţiei unor incidente care ar putea să afecteze climatul de ordine şi siguranţă publică.

Accesul spectatorilor în incinta arenei sportive se va realiza începând cu ora 15.00 prin locurile special amenajate, astfel:pentru suporterii echipei Astra – Aleea Fabrica de Zahăr;  pentru suporterii echipei Dunărea Călărași – Aleea Plantelor; pentru ceilalţi spectatori: tribuna I – str. Chauncey Hardy.

La acest meci peluza și tribuna a II-a vor fi închise, exceptând sectorul destinat oaspeților.

Jandarmii recomandă spectatorilor să vină la stadion începând cu ora de deschidere a porţilor de acces, să dovedească permanent o atitudine civilizată și să nu se implice în incidente care ar putea tulbura ordinea şi liniştea publică.

Intrarea în stadion, accesul publicului prin turnichete, paza vestiarelor și protecția arbitrilor, îndrumarea și supravegherea publicului în stadion se realizează cu agenți ai societății de pază și protecție contractată de organizator, spun aceștia.

În această misiune, jandarmii sunt sprijiniți de efective din cadrul Inspectoratului de Poliție al Județului Giurgiu, Direcției Poliției Locale, Inspectoratului pentru Situații de Urgență “Vlașca” al județului Giurgiu și stewarzi.

Articolul precedentGermania caută măcelari, printre giurgiuveni. Salariul este de 2.100 de euro pe lună
Articolul următorZiua porților deschise la ISU Giurgiu de Ziua Protecţiei Civile