Potrivit datelor furnizate de agenţii economici privind locurile de muncă vacante, în evidenţele Agenţiei Naţionale pentru Ocuparea Forţei de Muncă (ANOFM) sunt înregistrate, astăzi, 24.850 locuri de muncă. Dintre acestea, 69 sunt valabile la Giurgiu.

La nivel naţional, cele mai multe locuri de muncă sunt oferite pentru: agent de securitate (1.617), muncitor necalificat la asamblarea, montarea pieselor (1.237), lucrător comercial (1.158), manipulant mărfuri (896), muncitor necalificat în industria confecţiilor (900), ucenic (722), muncitor necalificat la demolarea clădirilor, căptuşeli, zidărie, plăci mozaic, faianţă, gresie, parchet (624), confecţioner-asamblor articole din textile (646), şofer autocamion / maşină de mare tonaj (604), montator subansamble (526).

Persoanele interesate să ocupe un loc de muncă se pot adresa agenţiilor teritoriale pentru ocuparea forţei de muncă de domiciliu sau de reşedinţă ale căror date de contact se află pe site-ul www.anofm.ro. Oferta locurilor de muncă se actualizează în timp real şi poate fi vizualizată pe site-ul www.card-profesional.ro.
Articolul precedent7 tineri giurgiuveni, admiși în instituțiile de învățământ care pregătesc jandarmi
Articolul următorMinori prinşi de poliţişti la furat