2.657 de elevi din judeţul Giurgiu, absolvenţi ai claselor a VIII-a şi ai studiilor liceale, sunt aşteptaţi să participe, de mâine, la pregătirea suplimentară pentru examenele naţionale.

Inspectoratul Școlar Județean
Giurgiu a distribuit directorilor unităților de învățământ măști achiziționate de către Ministerul Educației și Cercetării, reprezentând o primă tranșă necesară desfășurării optime a pregătirii pentru examenele naționale.
Așadar, în perioada 2 – 12 iunie 2020, toți elevii din clasele terminale sunt așteptați în unitățile școlare, în condiții de siguranță.
În situațiile în care unii absolvenți nu au optat pentru pregătirea suplimentară în școală, managerii și cadrele didactice vor continua activitatea on-line, prin intermediul platformelor utilizate până în prezent sau a altor mijloace convenite de comun acord. Cursuri on-line se vor desfășura la școlile gimnaziale nr. 7 și nr. 1 din Giurgiu, dar și la cea din Prundu.
Până în acest moment peste 70% dintre elevi au declarat că vor fi prezenți în unitatea școlară pentru pregătirea suplimentară în vederea susținerii examenelor naționale.