Polițiștii din cadrul Inspectoratului Județean de Poliție al Județului Giurgiu au pus în aplicare, un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea, emis pe numele unui bărbat din comuna Grădinari, județul Giurgiu, condamnat la pedeapsa cu închisoarea pentru săvârșirea de infracțiuni de distrugere și lovire.

Miercuri, 6 iulie, polițiștii Serviciului Investigații Criminale și Secției nr. 6 de Poliție Rurală Mihăilești au organizat pe raza comunelor Buturugeni și Grădinari o acțiune pe linia depistării persoanelor urmărite sau pe numele cărora sunt emise mandate de arestare, respectiv mandate de executare a pedepsei cu închisoarea, ocazie cu care a fost identificat un tânăr de 28  de ani, din comuna Grădinari, județul Giurgiu, pe numele căruia Judecătoria Bolintin Vale a emis în mandat de executare a pedepsei cu închisoarea, fiind condamnat la o pedeapsă de 3 ani închisoare pentru săvârșirea de infracțiunilor de distrugere și lovire.

Persoana depistată a fost condusă la sediul unității de poliție pentru întocmirea documentației necesare și depusă ulterior în cadrul Penitenciarului Giurgiu.

Articolul precedentArticole textile și încălțăminte, confiscate de polițiștii de frontieră giurgiuveni
Articolul următorDepistat la volan fără permis de conducere și sub influența băuturilor alcoolice