Peste 60 de jandarmi din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile “Matei Basarab” Ploiești și Inspectoratului de Jandarmi Județean Giurgiu vor asigura măsurile de ordine publică la meciul de fotbal dintre echipele A.F.C. Astra Giurgiu și CFR Cluj.

Cele două echipe vor juca pe stadionul municipal “Marin Anastasovici” din Giurgiu sâmbătă, 31 august, începând cu ora 21.00.

Jandarmii vor fi prezenți în zona imediată și apropiată locului de desfășurare a partidei pentru prevenirea și combaterea faptelor care pot conduce la tulburarea ordinii publice înainte, pe timpul și după terminarea meciului.

Accesul spectatorilor în incinta stadionului va fi permis începând cu ora 19.00 prin locurile special amenajate din Aleea Fabrica de Zahăr, str. Chauncey Hardy și Aleea Plantelor, astfel:   

– pentru spectatorii care au bilete la tribuna I – str. Chauncey Hardy;

– pentru spectatorii care au bilete la tribuna a II-a – Aleea Fabrica de Zahăr;

– pentru suporterii echipei CFR Cluj, la tribuna a II-a – Aleea Plantelor.

La această partidă, peluza va fi închisă.

Pentru a evita aglomerația în jurul punctelor de intrare în arena sportivă, recomandăm spectatorilor să vină la stadion începând cu ora de deschidere a porților, să nu se implice în incidente care ar putea conduce la tulburarea ordinii și liniștii publice, delimitându-se de orice formă de violență verbală sau fizică.

Suporterii care se vor deplasa cu autoturismele trebuie să aibă în vedere faptul că în zona stadionului există posibilitatea să nu găsească locuri de parcare suficiente.  În acest sens, sunt rugați să parcheze autoturismele în spațiile amenajate în alte zone ale municipiului.

În această misiune jandarmii sunt sprijiniți de efective din cadrul Inspectoratului de Poliție al Județului Giurgiu, Direcției Poliției Locale, Inspectoratului pentru Situații de Urgență “Vlașca” al județului Giurgiu și stewarzi.

Articolul precedentStrăzi modernizate în Giurgiu cu fonduri de la bugetul local
Articolul următorAccident rutier pe trecerea de pietoni de la Casa Cărții