România a participat la Campionatul Mondial de MMA pentru sportivii sub 18 ani. Sportivii români au câștigat cinci medalii la prima competiție de acest gen, una dintre acestea fiind adjudecată de un sportiv legitimat la C.S. Ionuț Mitrea.

Week-end-ul trecut, a avut loc primul Campionat Mondial de MMA destinat cadeților și juniorilor mici. Jucătorii au fost împărțiți în: U18 (16-17 ani), U16 (14-15 ani) și U12 (11-12 ani), pe un regulament de competiție dedicat acestor categorii de vârstă,

Județul Giurgiu a fost reprezentat la aceasta competiție de către sportivii Vasilescu Florentin și Creață Bogdan legitimați la C.S. Ionuț Mitrea.

Este primul Campionat Mondial de MMA destinat cadeților şi juniorilor mici, împărţit în: U18 (16-17 ani), U16 (14-15 ani) și U12 (11-12 ani), pe un regulament de competiţie adaptat acestor categorii de vârstă, unde restricţiile sunt mai mari iar timpul alocat reprizelor şi numărul acestora mai mici.

Pentru această ediție, bilanțul sportivilor români este unul pozitiv, aceştia reuşind să-și adjudece 5 medalii, dintre care două de aur, prin Mihai Dragne și Miruna Popescu, ambii legitimați la CSA Steaua Bucureşti, o medalie de argint prin Bogdan Creață, legitimat la C.S. Ionuț Mitrea, și două medalii de bronz câştigate de Yani Zaharia, legitimat la CSU Ştiința București și Valentin Milea, legitimat la CSU Unirea Slobozia.

 

Articolul precedent„Pirații” de la „ia-mă, nene” din Giurgiu, lăsaţi fără certificate de înmatriculare
Articolul următorMiercurea alarmelor, la Giurgiu!