Doi tineri de 13 și 17 ani, ambii din comuna Ghimpați sunt cercetați de polițiștii giurgiuveni, după ar fi pătruns într-o casă de vacanță, de unde ar fi sustras mai multe bunuri în valoare de aproximativ 5.000 de lei.

În ziua de 12 noiembrie, polițiștii Secției nr. 4 de Poliției Rurală Ghimpați au fost sesizați de către un bărbat de 32 de ani, din comuna Tătărăști de Jos, județul Teleorman, cu privire faptul că, în perioada 01 iulie 2019 – 11 noiembrie 2019, persoane necunoscute au pătruns, prin efracție în locuința de vacanță pe care o deține în comuna Ghimpați, județul Giurgiu, de unde au sustras mai multe bunuri, creându-i un prejudiciu de 5.000 lei.

Cu această ocazie, polițiștii s-au deplasat la fața locului, iar în urma verificărilor efectuate s-a constatat că în perioada 01 iulie 2019 – 11 noiembrie 2019, persoane necunoscute au pătruns, prin efracție în locuința bărbatului, situată în comuna Ghimpați, județul Giurgiu, de unde au sustras mai multe bunuri (mobila, aer condiționat, o chiuveta și o ușă de soba), creându-i un prejudiciu estimat la 5.000 lei.

În urma investigațiilor au fost identificate persoanele ca fiind un tânăr de 13 ani și o tânără de 17 ani, ambii din comuna Ghimpați, județul Giurgiu, bunurile în cauză fiind ridicate, urmând a fi predate proprietarului.

Se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat.

Articolul precedentALERTĂ ANM: INFORMARE METEOROLOGICĂ de vreme rea, în toată ţara
Articolul următorTextile și încălțăminte contrafăcute, găsite în autoutilitara unui giurgiuvean