Situația din PSD pare să fi reintrat sub controlul total al lui Liviu Dragnea, iar Niculae Bădălău, liderul PSD Giurgiu, unul dintre disidenți pare că s-a împăcat cu Dragnea.

Bădălău a explicat că în viitorul CEx al PSD s-ar putea organizația PSD Giurgiu să trimită miniștri în Guvernul Dăncilă.

„Eu, cu domnul preşedinte Dragnea, am foarte multe înţelegeri, ieri am avut o discuţie, cred că de trei ori ne-am văzut ieri la trei întâlniri, cred că undeva la patru-cinci ore am stat de vorbă faţă de forma în Guvern şi comisia care s-a format, cum avem de gând cu secretarul general al guvernului, cu foarte mulţi factori din guvern. (…)Luni, a fost BPN, s-a format o comisie pentru analiza guvernului – pentru că unul dintre factorii pentru care am pierdut puncte comparativ cu 2016 a fost imaginea guvernului, funcţionalitatea lui – şi, ca urmare a acelei scrisori de la ultimul CEX, s-a format o comisie care analizează acum partea umană, resursa umană. Probabil vom încerca să mai propunem şi noi ceva din Giurgiu, sper că vom avea din nou miniştri, pentru că am văzut că atunci era o mare tragedie că am pierdut miniştri. Nu am pierdut nimic, ideea e să ne facem datoria, dar atunci am văzut că foarte multe publicaţii anunţau aşa o mare tragedie că nu mai avem ministru. Funcţia de ministru e o funcţie extrem de volatilă”, a declarat Niculae Bădălău.

Articolul precedentAngajată a DGASPC Giurgiu, în Consiliul de Administrație al Electrocentrale Constanța. Ce o recomandă
Articolul următorAstra Giurgiu, calificare în optimile Cupei României