Polițiștii giurgiuveni cercetează un cetățean turc de 34 de ani, după ce a fost depistat conducând o autoutilitară, în interiorul căreia au fost identificate 847 parfumuri, în valoare de aproximativ 84.000 de lei, produse ce poartă numele/semnele unor mărci protejate pe teritoriul României, susceptibile a fi contrafăcute.

Marți, 29 octombrie, polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Giurgiu, cu sprijinul polițiștilor din cadrul  Biroului de Poliție Autostrada A1 au depistat în trafic, pe Autostrada A1 București-Pitești, un cetățean turc de 34 de ani, în timp ce conducea o autoutilitară.

În urma controlului autoutilitarei, au fost identificate mai multe colete, în interiorul cărora au fost găsite 847 parfumuri, în valoare de aproximativ 84.000 de lei, produse ce poartă numele/semnele unor mărci protejate pe teritoriul României, susceptibile a fi contrafăcute.

Astfel, bunurile contrafăcute au fost confiscate în vederea continuării cercetărilor.

În cauză, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de punere în circulație a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice ori similare.

Articolul precedentAlbanez depistat de polițiștii de frontieră giurgiuveni când încerca să intre fraudulos în România
Articolul următorPostul Realitatea Plus poate fi urmarit online