Polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice au executat, ieri, o percheziție domiciliară, în urma căreia au fost identificate și ridicate în vederea continuării cercetărilor 433 pachete țigarete (8.660 bucăți țigarete), șapte baterii de artificii și suma de 6.000 lei.

Miercuri, polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice au organizat și executat o acțiune pentru punerea în executare a unui mandat de percheziție domiciliară emis de către Judecătoria Bolintin Vale.

Astfel, a fost executată o percheziție la domiciliul unui bărbat, din comuna Cosoba, județul Giurgiu, ocazie cu care au fost identificate și ridicate în vederea continuării cercetărilor 433 pachete țigarete (8.660 bucăți țigarete)

De asemenea, au fost identificate șapte baterii de artificii clasa F2 de proveniență China și a fost ridicată suma de 6.000 lei.

Față de acesta s-a dispus continuarea urmăririi penale pentru săvârșirea infracțiunilor de deținerea, transportul, desfacerea și vânzarea bunurilor sau a mărfurilor care trebuie plasate sub un regim vamal cunoscând că acestea provin din contrabandă sau sunt destinate săvârșirii acesteia și orice operațiuni cu articole pirotehnice efectuate fără drept.

Prejudiciul cauzat bugetului de stat de aproximativ 6.000 lei, a fost recuperat.

Astăzi, 28 februarie a.c., bărbatul a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Bolintin Vale care a dispus măsura controlului judiciar pentru o perioadă de 60 de zile.

Articolul precedentȘoferul care și-a ucis iubita după ce a condus autoturismul în stare de ebrietate, reținut
Articolul următorMărțișoare inedite la Giurgiu: aranjamente din flori sculptate în săpun