Polițiștii giurgiuveni, cu sprijinul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale din Poliția Română, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Giurgiu, au descins, în această dimineață, la membrii unei grupări infracționale, specializată în furturi din locuințe.

Polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Giurgiu au efectuat, în această dimineață, 5 percheziții, pe raza județului Ilfov, la locuințele membrilor unei grupări infracționale, specializate în furturi.

Din investigații a reieșit că membrii grupării, începând cu luna septembrie a.c., ar fi sustras bunuri și bani din locuințe din mai multe județe, prejudiciul ridicându-se la 50.000 de lei.

La percheziții au fost găsite și ridicate bunuri (ceasuri, bijuterii, produse alimentare) ce ar fi fost sustrase sau obiecte care ar fi fost folosite la săvârșirea infracțiunilor.

3 persoane au fost conduse la sediul I.P.J. Giurgiu, pentru cercetări.

La acțiune au participat și polițiști din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Ilfov și jandarmi ai Brigăzii Speciale de Intervenție a Jandarmeriei „Vlad Țepeș”.

Articolul precedentDescinderi în Giurgiu la persoane bănuite de proxenetism
Articolul următorBani, arme și alte bunuri, găsite în casele proxeneților din Giurgiu