400 de pachete cu țigarete depistate de polițiști cu ocazia unei percheziții efectuate la domiciliul a patru giurgiuveni bănuiți de implicare în contrabandă cu țigări.

Joi, 25 aprilie, polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice din cadrul I.P.J. Giurgiu, cu sprijinul Inspectoratului Județean de Jandarmi Giurgiu, au organizat și executat o acțiune pentru punerea în executare a unui mandat de percheziție domiciliară emis de Judecătoria Giurgiu, într-un dosar penal înregistrat la Parchetul de pe lângă Judecătoria Giurgiu.

Astfel, a fost realizată o percheziție la domiciliul a patru persoane, din municipiul Giurgiu, cu vârste cuprinse între 35 și 42 de ani, bănuite că sunt implicate în activități ilegale de procurare, deținere și comercializare de țigări provenite din contrabandă.

În urma activităților desfășurate de polițiști au fost identificate și ridicate în vederea continuării cercetărilor 400 de pachete țigarete (8.000 bucăți țigarete), fără timbru de marcaj fiscal, inscripționate cu banderole fiscale FOR DUTY FREE SALE ONLY sau cu timbre de marcaj fiscal din Republica Macedonia de Nord și Republica Serbia.

Prejudiciul cauzat bugetului de stat este de aproximativ 4.500 lei.

Articolul precedentCopil de 14 ani, accidentat pe trecerea de pietoni de la Pasarelă
Articolul următorCoadă de câţiva kilometri, la ieşirea din ţară spre Bulgaria