Polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Giurgiu – B.C.C.O. București, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – Biroul Teritorial Giurgiu, au efectuat, ieri, trei percheziții domiciliare, în municipiul Giurgiu, la locuințele a trei persoane bănuite de traficul de droguri de risc, deținere de droguri de mare risc, în  vederea consumului propriu și efectuarea de operațiuni cu produse susceptibile a avea efecte psihoactive.

Din cercetări a reieșit că, în perioada decembrie 2020 – septembrie a.c., 3 bărbați, cu vârste cuprinse între 19 și 22 de ani, din municipiul Giurgiu, ar fi comercializat droguri de risc (cannabis) și produse susceptibile a avea efecte psihoactive, în municipiul Giurgiu.

În urma perchezițiilor, au fost descoperite și ridicate droguri de risc (cannabis), precum și obiecte asociate consumului și traficului de droguri.

Doi bărbați au fost reținuți pentru 24 de ore. Ulterior, Tribunalul Giurgiu a dispus arestarea preventivă a acestora, pentru 30 de zile, pentru trafic de droguri de risc, deținere de droguri de mare risc, în  vederea consumului propriu și efectuarea, cu intenție, de operațiuni cu produse susceptibile a avea efecte psihoactive.

Cei doi tineri au fost introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă Giurgiu.

Acțiunea a beneficiat de suportul Direcției Operațiuni Speciale din cadrul Poliției Române.

La activități au participat și jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Giurgiu.

 

 

Sursa: Realitatea de Giurgiu

Articolul precedentRazie a polițiștilor din patru județe pe drumurile din județul Giurgiu
Articolul următorNoi MĂSURI adoptate de autorități în contextul pandemiei de COVID-19