Poliţiştii de frontieră din cadrul P.T.F. Giurgiu au descoperit peste 1.700 articole vestimentare, susceptibile a fi contrafăcute, pe care un cetăţean turc a încercat să le introducă ilegal în țară.

Vineri, 19 iulie, polițiștii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere al Frontierei Giurgiu au desfăşurat acțiuni specifice pe linia combaterii traficului cu produse contrafăcute, fiind selectate pentru control mai multe mijloace de transport.

Cu ocazia verificărilor amănunțite efectuate, polițiștii de frontieră au descoperit într-un autocar, în compartimentul destinat bagajelor, 12 saci care conțineau 1.718 articole vestimentare, susceptibile a fi contrafăcute.

La cercetări, polițiștii de frontieră au stabilit că posesorul bunurilor este cetățeanul turc C.I., ‚în vârstă de 44 de ani. Acesta a declarat că intenționa să comercializeze bunurile, nu deținea documente de proveniență pentru acestea și nu avea cunoştinţă despre faptul că sunt susceptibile a fi contrafăcute.

Bunurile, a căror valoare dacă ar fi fost comercializate ca produse de marcă, se ridică la suma totală de 92.510 lei, au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor.

Articolul precedentTrafic aglomerat la frontiera Giurgiu-Ruse
Articolul următorGiurgiuveni, atenție la igiena mâinilor dar și la ce mâncați. Puteți face toxiinfecții alimentare