Polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Giurgiu au organizat o razie la nivelul județului Giurgiu, în urma căreia au fost aplicate 39 de sancțiuni contravenționale, în valoare de peste 129.000 de lei, au fost legitimate peste 170 de persoane și verificate peste 180 de autovehicule.

În noaptea de 26/27 octombrie a.c., între orele 18.00-02.00, polițiști din cadrul Serviciului Ordine Publică, Serviciului Rutier, Serviciului de Investigare a Criminalității Economice și Serviciului Investigații Criminale, au organizat o razie la nivelul județului Giurgiu, pe linia prevenirii și combaterii faptelor cu violență, de încălcare a regimului rutier, silvic și al transportului/comercializării de legume și fructe.

În urma activităților efectuate, a fost constatată o infracțiune la regimul rutier, au fost aplicate 39 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 129.910 de lei, a fost reținut un permis de conducere, retrase 2 certificate de înmatriculare și reținute 2 seturi de plăcuțe cu numere de înmatriculare autovehicule.

De asemenea, polițiștii giurgiuveni au legitimat 275 de persoane, au fost oprit, verificat și implementat  184 de autovehicule și au controlat 6 societăți comerciale.

În cadrul raziei, în jurul orei 20.00, polițiștii au depistat în trafic, în comuna Răsuceni, un bărbat de 41 de ani, din localitate, în timp ce conducea un autoturism, aflându-se sub influența băuturilor alcoolice, fapt atestat de aparatul etilotest Drager, care a indicat valoarea de 0,75 mg/l alcool pur în aerul expirat.

A fost întocmit dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere a unui vehicul sub influența alcoolului.

 

Articolul precedentAtenție șoferi giurgiuveni! A început sezonul anvelopelor de iarnă
Articolul următorMedalii pentru sportivii giurgiuveni la European Kempo Championship 2019 – Portugal