Duminică,în jurul orele 22.45, pe DN 5, la Km 25+700, în afara localității  Călugăreni, județul Giurgiu, un tânăr de 28 de ani, din municipiul Giurgiu, în timp ce conducea un autoturism, a accidentat un bărbat de 52 de ani, din comuna Călugăreni, județul Giurgiu, pieton care se deplasa pe partea carosabilă între banda 1 și banda 2 a sensului de mers București – Giurgiu, proiectându-l pe partea carosabilă.

Ulterior, un alt autoturism condus de către un cetățean turc de 55 de ani, a trecut peste pietonul care se afla pe partea carosabilă, părăsind locul accidentului fără încuviințarea organelor de poliție, fiind oprit pe D.J. 507 în apropierea Punctului de Trecere a Frontierei Giurgiu.

În urma evenimentului rutier, a rezultat decesul pietonului.

Cei doi conducători auto au fost testați cu aparatul alcooltest, rezultatele fiind negative și au fost conduși la spital pentru recoltarea de probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

S-a întocmit dosar penal în care se efectuează cercetări pentru comiterea infracțiunilor de ucidere din culpă și părăsirea locului accidentului fără încuviințarea organelor de poliție.

Articolul precedentTineri absolvenți la Jandarmeria Giurgiu
Articolul următorGiurgiu va avea autobuze pe gaz comprimat pentru transportul în comun