Cu ocazia Zilei Naționale a României – 1 Decembrie, 15 polițiști din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Giurgiu au fost avansați în gradul profesional înaintea expirării stagiului.

Astăzi, la sediul Inspectoratului de Poliție Județean Giurgiu, în cadrul manifestărilor dedicate sărbătoririi Zilei Naționale a României a avut loc o ceremonie festivă în cadrul căreia, în prezența conducerii Inspectoratului și ofițerilor cu funcții de conducere, 15 polițiști care s-au remarcat în activitate au fost avansați în gradul profesional înaintea expirării stagiului.

Cei 15 polițiști (7 ofițeri și 8 agenți), care s-au remarcat în îndeplinirea atribuțiilor de serviciu pe parcursul anului în curs, au fost felicitați de conducerea Inspectoratului și colegi, recompensarea acestora, prin avansarea în gradul profesional următor înaintea expirării stagiului minim, reprezentând un exemplu al recunoașterii competenței și împlinirii profesionale.

Activitățile dedicate sărbătoririi Zilei Naționale a României, vor continua în data de 1 Decembrie a.c., când I.P.J Giurgiu va participa cu un detașament de polițiști și autospeciale, alături de alte forțe ale Ministerului Afacerilor Interne, la parada militară, organizată în Piața Tricolorului, din municipiul Giurgiu.

Articolul precedentReplica Sabiei lui Ștefan cel Mare și Steagul Tricolor, comemorate la Giurgiu, de Centenar
Articolul următorFORT: Transportul de marfă este paralizat în Vama Giurgiu; autorităţile au intrat în concediu pentru sărbătorirea Centenarului