Oamenii legii continuă să emită ordine de protecție provizorii împotriva celor care sunt implicați în infracțiuni de violență domestică.

Duminică, 3 februarie, în jurul orei 22.45, Poliția Municipiului Giurgiu a fost sesizată prin S.N.U.A.U. 112, de către o femeie, din municipiul București, cu privire la faptul că actualul concubin face scandal.

Polițiștii din cadrul Secției Nr.4 Ghimpați s-au deplasat la fața locului, în comuna Ghimpați, unde au constatat că duminică, între orele 19.00-22.00, pe fondul consumului de alcool, concubinul apelantei a început să manifeste un comportament verbal violent, adresându-i cuvinte și expresii jignitoare.

Ulterior agresiunii, bărbatul s-a deplasat în fața curții locuinței, unde se aflau staționate două autoturisme care aparțineau femeii, și a început să le lovească de mai multe ori cu pumnii și picioarele, fisurând parbrizul uneia și spărgând geamul lateral al celeilalte, creând astfel un prejudiciu de aproximativ 1.400 lei.

Astfel, polițiștii au întocmit formularul de evaluare a riscului, constatându-se că există risc iminent  asupra victimei și s-a impus emiterea ordinului de protecție provizoriu.

Măsurile dispuse prin ordinul de protecție provizoriu au fost aduse la cunoștință bărbatului care a părăsit locuința comună, urmând să locuiască într-un imobil din municipiul București.

În cauză, se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de violență în familie și distrugere.

Tot, duminică, 3 februarie, ora 14.45, polițiștii din cadrul Poliției orașului Mihăilești au fost sesizați prin S.N.U.A.U. 112  de către o femeie de 41 de ani, din municipiul București, cu privire la faptul că are un conflict cu soțul său.

Polițiștii s-au deplasat la fața locului, ocazie cu care au constatat  că, în ziua de 3 februarie, ora 14.45, în timp ce se afla la reședința acestora din orașul Mihăilești, județul Giurgiu acesta a avut un conflict cu soția sa, adresându-i cuvinte jignitoare.

Polițiștii care s-au deplasat la fața locului, au întocmit formularul de evaluare a riscului constatându-se că  există risc iminent  asupra victimei și s-a impus emiterea ordinului  de protecție provizoriu.

Măsurile dispuse prin ordinul de protecție provizoriu au fost aduse la cunoștința bărbatului care a părăsit locuința comună, urmând să locuiască la într-un imobil din orașul Mihăilești.

Astfel, ordinul de protecție provizoriu împreună cu formularul de evaluare a riscului și mijloacele de probă obținute vor fi înaintate Parchetului de pe lângă Judecătoria Bolintin Vale pentru dispunerea măsurilor legale.

Articolul precedentSe pregătesc de examen! Arbitrii și observatorii de fotbal din Giurgiu vor fi testați
Articolul următorAccident mortal. Un bărbat care a coborât din microbuz, lovit de o mașină