La începutul fiecărei ediții de campionat de fotbal, arbitrii și observatorii de fotbal care ne reprezintă la nivelul Ligii a III-a vor fi testați de comisia centrală a arbitrilor, cu ocazia cursurilor organizate în acest scop.

Arbitrii giurgiuveni care ne reprezintă la nivelul de Federație sunt: Ionuț Cătălin Nanu– arbitru de centru și Ionuț Cojocaru – arbitru asistent.

Alți trei arbitrii- asistenți participă la testare împreună cu arbitrii de liga a treia, urmând a fi promovați la nivel național dacă absolvă acest curs. Este vorba de Victor Făinaru, Florinel Barbu și Robert Vrabie.

Cursul se va desfășura în perioada 22-24 februarie, în stațiunea Cheile Grădiștei.

Cei doi observatori federali care ne reprezintă la cursurile organizate de Comisia Centrală a Arbitrilor, sunt: Iulian Ivan, președintele Comisiei Județene a arbitrilor și Petrică Burcea. Observatorii de arbitrii vor avea perioada de pregătire între 17 și 18 februarie, tot la Cheile Grădiștei.

Campionatul Ligii a III-a va debuta pe 2 martie, dar, din păcate, la acest nivel nu suntem reprezentați de nicio echipă, ci doar de arbitrii și observatorii sus- menționați.

Articolul precedentO persoană a suferit arsuri în urma unui incendiu
Articolul următorPolițiștii au emis încă două ordine de protecție provizorii împotriva agresorilor