Ca urmare a solicitării Direcţiei pentru Evidenţa  Persoanelor şi Administrarea de Date Bucureşti şi din dorinţa asigurării cadrului necesar desfăşurării în condiţii optime a procesului electoral în cadrul Referendumul naţional pentru revizuirea Constituţiei din 6 şi 7 octombrie 2018, Direcţia de Evidenţă a Persoanelor Giurgiu îşi va adapta programul de funcţionare în aşa fel încât solicitările privind eliberarea documentelor de identitate persoanelor cu drept de vot să fie soluţionate cât mai operativ.

Concret, potrivit directorului Direcției de Evidență a Persoanelor Giurrgiu, Carmen Ciobanu, programul de lucru cu publicul al Direcției de Evidență a Persoanelor Giurgiu va fi extins în zilele de sâmbătă, 6 octombrie 2018 și duminică, 7 octombrie 2018, între orele 08:00-21:00, inclusiv pentru depunerea documentelor în vederea eliberării actelor de identitate.

Duminică, programul de depunere a documentelor va fi între 8.00-18.00 iar între ora 18.00 până la ora 21.00 vor fi eliberate documentele de identitate.

Articolul precedentPoliția Română cere ajutor populației! Bărbat executat în stil mafiot! Legat, bătut, aruncat în apă şi lăsat să se înece
Articolul următorCarburanții vor avea alte denumiri, la pompă