Polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Giurgiu au organizat o razie la nivelul județului Giurgiu, în mediul rural, în urma căreia au constatat două infracțiuni la regimul rutier, au reținut 23 de permise de conducere, au retras 4 certificate de înmatriculare și 3 seturi de plăcuțe cu numere de înmatriculare și au aplicat 104 sancțiuni contravenționale, în valoare de peste 69.400 de lei.

Sâmbătă, 24 august, între orele 20.00 – 04.00, polițiștii din cadrul Serviciului de Ordine Publică, Serviciului Rutier, Serviciului de Investigare a Criminalității Economice, Serviciului de Investigații Criminale și Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase, împreună cu jandarmi din cadrul I.J.J. Giurgiu au organizat o razie la nivelul județului Giurgiu, pe linia prevenirii și combaterii faptelor cu violență, a celor la regimul rutier și silvic, dar și transportul/comercializarea de legume și fructe.

În urma activităților efectuate au fost constatate două infracțiuni la regimul rutier (conducerea unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice cu o alcoolemie peste limita legală), au fost aplicate 104 sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 69.468 lei și confiscată contravaloarea unor produse de panificație, în valoare de 100 de lei.

De asemenea, polițiștii au reținut 23 de permise de conducere, au retras 4 certificate de înmatriculare și 3 seturi de plăcuțe cu numere de înmatriculare.

Totodată, au fost oprite, verificate și implementate 293 de autovehicule, legitimate 350 de persoane, controlate 9 societăți comerciale și verificate 7 persoane fizice, deținătoare de arme.

Sâmbătă, 24 august, polițiști au depistat  pe DN 5  în localitatea Daia, un bărbat de  63 de ani, din comuna Adunații Copăceni, județul Giurgiu, în timp ce conducea un autoturism, aflându-se sub influența băuturilor alcoolice.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest care a indicat valoarea de 0,74 mg/l alcool pur în aerul expirat și a fost condus la spital pentru recoltarea de probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Tot sâmbătă, 24 august, polițiști au depistat în trafic, DJ 401A, în localitatea Palanca, un tânăr de 24 de ani, din comuna Florești Stoenești, în timp ce conducea un autoturism, aflându-se sub influența băuturilor alcoolice.

Tânărul a fost testat cu aparatul alcooltest care a indicat valoarea de 0,65 mg/l alcool pur în aerul expirat și a fost condus la spital pentru recoltarea de probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză, polițiștii au întocmit dosare penale în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere a unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice cu o alcoolemie peste limita legală.

 

 

 

Articolul precedentPesta porcina africana face ravagii. 153 de focare în județul Giurgiu
Articolul următorAccident cu două victime, la Gostinu