La data de 29 septembrie a.c., între orele 18.00 – 22.00, polițiștii Serviciului Ordine Publică, împreună cu polițiști din cadrul secțiilor de poliție rurală au desfășurat o acțiune în zona de competență a Secțiilor Nr.1 Călugăreni și Nr. 2 Comana, al cărei scop l-a reprezentat verificarea modului de respectare a măsurilor dispuse prin instituirea stării de alertă pentru prevenirea răspândirii SARS-Cov2, creșterea vizibilității elementului polițienesc, prevenirea faptelor cu violență și respectarea legislației la regimul rutier.

În urma neregulilor constatate, polițiștii au aplicat 60 de sancțiuni contravenționale, în valoare de 27.425 de lei, dintre care 38 la O.U.G.195/2002 privind circulația pe drumurile publice și 14 la Legea nr. 55/2020 privind unele măsuri pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19.

În cadrul acțiunii, polițiștii au legitimat 335 de persoane și au controlat 231 de autovehicule.

Polițiștii giurgiuveni vor acționa în continuare în vederea prevenirii răspândirii infectării cu SARS-Cov-2, dar și pentru asigurarea unui climat optim de ordine și siguranță publică.

 

 

Sursa: Realitatea de Giurgiu

Articolul precedentProducători agricoli din 9 localități din județul Giurgiu, la Ziua Agriculturii
Articolul următorCulisele statului paralel | Dezvăluiri INCENDIARE despre legăturile lui Iulian Dumitrescu, din echipa Cîțu, cu Florian Coldea