Polițiștii giurgiuveni au desfășurat o razie pentru prevenirea și combaterea infracțiunilor contra patrimoniului, combaterea actelor ilegale de comerț, prevenirea riscului rutier, prevenirea și combaterea comercializării ilegale de materiale pirotehnice și material lemnos.

Miercuri, 30 ianuarie, între orele 14.00 -18.00, polițiști din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Giurgiu au desfășurat o razie, pe raza de competență pentru prevenirea și combaterea infracțiunilor contra patrimoniului, combaterea actelor ilegale de comerț, prevenirea riscului rutier, prevenirea și combaterea comercializării ilegale de materiale pirotehnice și material lemnos.

Cu această ocazie, polițiștii au aplicat 41 sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 20.315, ca urmare a încălcării prevederilor legale și au fost confiscate produse de panificație în valoare de 72 de lei.

Totodată, în cadrul activității au fost oprite și verificate 83  autovehicule, legitimate 95 de persoane și controlate un număr de 7 societăți comerciale.

Articolul precedentForțele Aeriene Române își prezintă oferta educațională la Giurgiu
Articolul următorÎn atenția cetățenilor interesați de Programul privind instalarea sistemelor de panouri fotovoltaice