Polițiștii din cadrul IPJ Giurgiu au efectuat două razii privind prevenirea faptelor ilegale în domeniul piscicol, ocazie cu care au aplicat nouă sancțiuni contravenționale, au legitimat 53 de persoane și verificat 35 de autovehicule.

Joi, 21 noiembrie, polițiști din cadrul I.P.J. Giurgiu – Serviciul de Ordine Publică, Secția nr. 1 de poliție Rurală Călugăreni, Secției nr. 2 de poliție Rurală Comana, Secției nr. 3 de Poliție Rurală Bolintin, Secției nr. 7 de Poliție Rurală Băneasa și reprezentanți din cadrul D.S.V.S.A. Giurgiu au executat o acțiune pe raza județului Giurgiu pentru prevenirea și combaterea faptelor ilegale din domeniul piscicol, având drept scop controlul circulației pe drumurile publice şi controlul societăților comerciale care desfășoară activități cu pește şi produse din pește.

Cu această ocazie au fost aplicate 7 sancțiuni contravenționale în valoare de 870 lei, ca urmare a încălcării prevederilor OUG 195/2002, au fost  controlate 20 de autovehicule, legitimate 34 de persoane şi controlate 2 societăți comerciale.

Tot în cursul zilei de ieri, polițiștii Serviciului de Ordine Publică, împreună cu polițiști din cadrul Poliției Orașului Bolintin Vale au organizat o acțiune pe raza de competență a Poliției Oraș Bolintin Vale, având drept scop prevenirea actelor de violență în segmentul stradal precum și prevenirea faptelor contra patrimoniului.

Polițiștii au aplicat 2 sancțiuni contravenționale, în valoare de 1.160 de lei, ca urmare a încălcării prevederilor OUG 195/2002, au legitimat 19 persoane și verificat 15 autovehicule.

Articolul precedentTânăr de 26 de ani, depistat sub influența drogurilor, la volan
Articolul următorTone de motorină, confiscate în urma unor controale la nave comerciale și de transport persoane