Traficul rutier va fi restricționat pe strada Ghizdarului, în zilele aglomerate, motiv pentru care participanții la trafic sunt sfătuiți să respecte recomandările polițiștilor.

60 de polițiști vor fi angrenați, în toată această perioadă, în misiuni pentru menținerea climatului de normalitate și preîntâmpinare a oricăror incidente de natură a afecta manifestările prilejuite de acest eveniment. Conducerea Inspectoratului de Poliție Județean Giurgiu a dispus suplimentarea efectivelor de polițiști din cadrul serviciilor ordine publică, investigarea fraudelor, investigații criminale și poliție rutieră, care vor acționa pentru menținerea unui climat de ordine și siguranță publică. În locurile agglomerate, vor fi intensificate măsurile specifice de ordine publică, pentru prevenirea și combaterea infracțiunilor stradale, a tâlhăriilor, furturilor de/din bagaje și din buzunare, pentru prevenirea și combaterea actelor de cerșetorie și vagabondaj.

Și polițiștii rutieri vor fi prezenți, în vederea fluidizării circulației și prevenirii evenimentelor rutiere.
Vor fi avute în vedere traseele de acces către zonele aglomerate pentru prevenirea accidentelor și blocajelor rutiere, dirijarea, fluidizarea și controlul circulației rutiere și pietonale.
Bâlciul de Sf. Maria organizat în municipiul Giurgiu adună, an de an, mii de oameni veniți de prin toate colțurile județului, dar și numeroși comercianți.
 
Articolul precedentAlertă! „Giurgiu rămâne fără roşu”, stocurile de sânge sunt la limita minimă!
Articolul următorApel de suflet, adoptă un câine! Peste 600 de patrupezi din Giurgiu aşteaptă să îşi găsească stăpâni.