În adăpostul municipal sunt găzduite femele și masculi, de talii și vârste diferite, cu caracteristici, înfățișări și temperamente diferite.

Pentru adopții, cei interesați sunt invitați la centrul de pe canalul Plantelor cu o copie a cărții de identitate, o adeverință de venit și o factură de utilități, documente ce atestă faptul că adoptatorul are un domiciliu unde să adăpostească și să îngrijească patrupedul în condiţii corespunzătoare.

Programul de vizitare a adăpostului este de luni până vineri, între orele 10.00 – 15.00, iar sâmbătă și duminică între orele 10.00 – 13.00.

Pe site-ul Primăriei Giurgiu, la rubrica “ADOPTĂ UN CÂINE”, este postată o listă cu poze și câteva detalii despre acești câini, pentru ca doritorii să-și poată alege unul potrivit necesităților sau preferințelor lor.

Numărul celor care au ales să le ofere patrupedelor un cămin primitor a scăzut față de anii trecuți, de la începutul anului și până în prezent fiind adoptați doar 46 de câini, față de 235 în anul 2017 și 478 în anul 2016.

Articolul precedentRestricții în zona Bâlciului. De ce s-a luat această măsură
Articolul următorAproape 17.000 de persoane au tranzitat frontiera  pe la Giurgiu în doar 24 de ore