Luptătorii giurgiuveni au impresionat la Campionatul Mondial de karate din Ungaria (All Kyokushin Karate World Tournament).  Sportivii de la Cătălin Mocanu Academy dar și de la alte cluburi din Giurgiu au urcat pe podium la competiţia desfăşurată în perioada  22-24 iunie.

La startul competiţiei derulate în localitatea Szentes s-au prezentat 600 de  sportivi, din 22 ţări şi diferite cluburi de karate kyokushin din mai multe organizaţii internaţionale. România a fost reprezentată de peste 40 de sportivi, dintre care 14 participanţi de la clubul Cătălin Mocanu Academy.

Sportivii antrenați de sensei Cătălin Mocanu au concurat în probe de kumite (luptă) individual masculin, la nivele de copii şi juniori. Sportivii de la Cătălin Mocanu Academy au urcat pe primele trei locuri la categoria 10-11 ani -45 kg, prin Alexandru Baboianu, la categoria 6-7 ani – 25 kg prin Robert  Măroiu și la categoria U 25, prin Cătălin Mocanu.

Alți doi sportivi,  Adrian Niculae și Alexandru Andrei au obținut locul 3 la categoria U25 + 80 kg și categoria 12-13 ani – 40 kg.

Practicanții acestui sport de fuul-contact din Giurgiu s-au remarcat la această competiție internațională și au reușit să obțină 11 medalii, din totalul celor 22 de medalii pe care le-a obținut  delegația României.

De altfel, Cătălin Mocanu, centura neagră 3 Dan, va face senzație joi, 5 iulie, la Gala K1 de la Sala Polivalentă, unde îl va întâlni pe ucrainianul  Eldar Ismailov,  campion european la karate kyokushin.

 

 

Articolul precedentBACALAUREAT 2018: 411 absolvenți dau examen la istorie și 856 la matematică
Articolul următorImpact între un BMW și un Opel Zafira, pe șos. București. O persoană este rănită