Membri ai unei grupări de interlopi din Ghimpaţi au semănat ieri teroare pe străzi, înarmaţi cu macete, săbii şi cuţite. În imaginile transmise live pe Facebook  apar mai mulți indivizi care își provocă rivalii, o altă grupare interlopă, la o răfuială în public.

Scandalul a început după ce o grupare interlopă și-a provocat gruparea rivală, la o luptă în plină stradă. Amenințările au fost transmise live pe Facebook, astfel încât toți locuitorii să le știe de frică.

La început, tinerii și-au prezentat armele de luptă în timp ce erau în curtea unei case, iar apoi au plecat pe străzi.

Interlopii au băgat groază și panică între trecători, agitând macetele, săbiile, cuțitele și bâtele de baseball, în timp ce un tânăr care se afla la volanul unui microbuz a deteriorat un sens giratoriu.

La puțin timp după izbucnirea scandalului, în zonă și-a făcut apariția un echipaj al Poliției, iar un polițist a ieșit din mașină scoțând pistolul și somându-i pe interlopii înarmați să se oprească.

„În urma intervenției prompte a forțelor de ordine între cele două familii nu au avut loc confruntări. În cauză a fost deschis un dosar penal pentru săvârșirea acțiunilor de distrugere și împiedicarea circulației pe drumurile publice”, a declarat Emanuela Sârbu, purtător de cuvânt IPJ Giurgiu.

Articolul precedentMașină de poliție din Capitală, spulberată de un șofer neatent: Trei polițiști au fost răniți
Articolul următorMii de textile, încălţăminte şi parfumuri contrafăcute, descoperite de polițiștii de frontieră de la Giurgiu