Schimbări pentru cei care retrag cash de la ING: Banca limitează retragerile și depunerile de numerar din propriile bancomate și din bancomatele altor bănci. Ce sume puteți retrage începând de luni.

ING România anunță vineri că va limita de la 1 aprilie 2019 sumele maxime până la care pot fi efectuate retragerile și depunerile de numerar, din propriile bancomate și din bancomatele altor bănci.

Astfel, sumele maxime pentru retragerile și depunerile de numerar de către persoanele fizice vor fi de 15.000 de lei pe zi pentru retragerile de la bancomatele ING sau bancomatele altor bănci și 15.000 de lei pentru depunere la bancomatele ING.

Potrivit reprezentanţilor băncii, în cazul în care un client va avea nevoie să retragă sau să depună o sumă mai mare de 15.000 de lei va trebui să sune la numărul 031.406.24.64, pentru a oferi detalii despre tranzacţie.

„Prioritatea noastră numărul unu este să iţi păstrăm întotdeauna banii în siguranţă. Din acest motiv, pentru a reduce anumite riscuri asociate cu tranzacţiile în numerar, vom introduce câteva schimbări și măsuri de control suplimentare. Aceste schimbări sunt în acord cu modificările observate în comportamentul utilizării de numerar de către clienţii ING, aflat pe o tendinţă descrescătoare, dar şi cu evoluţia practicilor europene de utilizare a numerarului”, potrivit ING.

Articolul precedentVacanță prelungită de Paști. Liber și pe 30 aprilie!
Articolul următorOra de Vară 2019. Atenţie, dăm ceasurile înainte!