Pe numele unui bărbat din Giurgiu a fost emis ordin de protecție provizoriu după ce, în urma unor discuții contradictorii pe care le-a avut cu soția sa, a agresat-o fizic și a amenințat-o.

Luni, 18 martie, în jurul orei 20.40, Poliția Municipiului Giurgiu, a fost sesizată prin S.N.U.A.U 112, de către un tânăr, din municipiul Giurgiu, cu privire la faptul că între vecinii săi are loc un conflict în familie.

Ca urmare a celor sesizate, la fața locului s-a prezentat un echipaj de poliție care a constatat că, în urma unor discuții contradictorii pe care le-au avut cei doi soți și a faptului că bărbatul de 43 de ani a aflat că soția sa, de 33 de ani, are o relație extraconjugală cu un alt bărbat de mai mult timp, au început să se certe, iar acesta a agresat-o fizic și a amenințat-o.

Astfel, femeii i s-a adus la cunoștință posibilitatea eliberării unui ordin de protecție, iar aceasta a solicitat acest lucru, fapt pentru care a fost emis un ordin de protecție provizoriu împotriva bărbatului.

Se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de violență în familie, lovire sau alte violențe și amenințare.

Articolul precedentProiectile descoperite de un pădurar, la Băneasa
Articolul următorUnui tânăr I-a dispărut telefonul după ce a dat o petrecere. Cine i l-a sustras