Un tânăr de 19 ani este cercetat de polițiștii giurgiuveni, după ce a sustras un telefon din locuința unui tânăr de 18 ani, aflată în comuna Vărăști, județul Giurgiu.

Pe 11 martie a.c., ora 11.25, Poliția Municipiului Giurgiu, a fost sesizată  prin S.N.U.A.U. 112, de către un tânăr de 18 ani, din comuna Vărăști, județul Giurgiu, cu privire la faptul că în urmă cu o săptămână i-a fost sustras un telefon mobil din locuință.

În temeiul sesizării, polițiștii din cadrul Secției nr.2 Poliție Rurală Comana s-au deplasat la fața locului, ocazie cu care au constatat că în noaptea de 02/03 martie a.c.,  la domiciliul tânărului a avut loc o petrecere, iar după plecarea invitaților, în jurul orelor 04.00, a constatat că dintr-un hol al locuinței, i-a fost sustras un telefon mobil, în valoare de 1.100 lei.

În urma verificărilor și investigațiilor efectuate de către polițiștii Postului de Poliție Vărăști a fost identificată persoana în cauză, ca fiind  un tânăr de 19 ani, din comuna Vărăști, județul Giurgiu care, în urma audierii, a recunoscut comiterea faptei.

Totodată s-a reușit recuperarea prejudiciului, telefonul sustras fiind predat proprietarului.

Se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt, urmând ca dosarul penal să fie înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Giurgiu cu propunere corespunzătoare

Articolul precedentȘi-a agresat soția, după ce a aflat că aceasta are o altă relație cu un alt bărbat
Articolul următorReducere la plata integrală a impozitelor şi taxelor locale, pentru giurgiuveni