Un bucureștean de 43 de ani este cercetat de polițiști, după a înșelat o femeie, vânzătoarea unui magazin din comuna Comana, cu suma de 800 lei.

La data de 1 februarie 2019, ora 12.20, polițiștii Postului de Poliție Comana au fost sesizați telefonic de către o femeie, din comuna Comana, județul Giurgiu, cu privire la faptul că a fost înșelată de către un bărbat, cu suma de 800 lei.

În urma verificărilor, s-a constatat că în ziua de 1 februarie 2019, în intervalul orar 12.13-12.20, un bărbat a intrat în incinta unui magazin alimentar, cu punct de lucru în comuna Comana, județul Giurgiu, moment în care, a indus-o în eroare pe vânzătoare, în sensul că, în baza unei înțelegeri pe care o ar fi avut-o cu patronul magazinului, aceasta ar fi trebuit să-i dea suma de 800 lei în schimbul unui colet, în cele din urmă femeia conformându-se cererii acestuia.

Din cercetările și investigațiile efectuate, precum și a administrării probatoriului, polițiștii au identificat persoana în cauză, ca fiind un bărbat de 43 de ani, din municipiul București, împotriva căruia a fost dispusă efectuarea în continuare a urmăririi penale, măsură confirmată de către Parchetul de pe lângă Judecătoria Giurgiu.

Marți, 5 martie 2019, s-a procedat la audierea acestuia care, în prezent fiind arestat preventiv într-o altă cauză, aflându-se în Centrul de Reținere și Arest Preventiv al Secției nr. 15 Poliție București, ocazie cu care a recunoscut comiterea faptei, urmând ca dosarul să fie înaintat unității de parchet cu propuneri corespunzătoare.

Se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracțiunii de înșelăciune.

Articolul precedentLocuri de muncă la plivit și cules de căpșune, în Olanda
Articolul următorAmbulanțe cu peste un milion de kilometri la bord, la Giurgiu