Situaţie îngrijorătoare la Serviciul de Ambulanţă Giurgiu, unde salvatorii sunt nevoiţi să meargă la intervenţii cu maşini vechi şi depăşite. Cele 38 de maşini folosite au strâns la bord zeci de milioane de kilometri iar șapte dintre ele au fiecare, câte un milion de kilometri la bord.

Potrivit conducerii Serviciului de Ambulanţă Giurgiu, din cauza degradării și vechimii, apar mereu probleme la partea mecanică.

Probleme sunt și pe partea de resursă umană, unde există un deficit de trei medici. Asta în condițiile în care anul trecut, au fost peste 38.000 de intervenții, dintre care 10 la sută pe cod roșu, unde prezența unui medic este primordială.

În judeţul Giurgiu, salvările ajung zilnic la peste 100 de cazuri. Anul trecut, au ajuns la Giurgiu cinci ambulanțe noi iar în următorii patru ani, se speră alocarea a încă 17 autospeciale noi, care să înlocuiască mașinile vechi.

Articolul precedentSub pretextul că îi livrează un colet, un bărbat a înșelat o vânzătoare de magazin
Articolul următorInformare privind restricțiile de circulație pentru autovehiculele de mare tonaj pe teritoriul Bulgariei