În perioada 30 iulie- 7 august,  la  Giurgiu se va desfășura TABĂRA NAȚIONALĂ DE SALVARE DIN APĂ ȘI PRIM-AJUTOR organizată de Filiala de Cruce Roșie Giurgiu.

Pe lânga activitățile de socializare, se vor desfășura ateliere de salvare din apă la Dunăre și din piscină, vor fi aplicate cunoștințe și tehnici de salvare cu barcă și vor fi folosite semnalele de comunicare de la distanță.

Luni, 30 iulie, ora 16.00, la Complexul Riviera din municipiul Giurgiu va avea loc deschiderea oficială a celei de de-a 5-a ediții a TABEREI NAȚIONALE DE SALVARE DIN APĂ ȘI PRIM-AJUTOR organizată de Filiala de Cruce Roșie Giurgiu, cu sprijinul Societății Naționale de Cruce Roșie Română .

Evenimentul ce va reuni participanți din14 filiale din țară, se desfășoară sub egida Centenarului Marii Uniri și în semn de omagiu adus Reginei Maria, Înalta Patroană a Crucii Roșii Române.

 În cadrul taberei se vor desfasuta ateliere de salvare din apă la Dunăre și din piscină, vor fi aplicate cunoștințe și tehnici de salvare cu barcă și vor fi folosite semnalele de comunicare de la distanță.

Articolul precedentȘase victime în urma unei coliziuni dintre un Ford și un BMW. Șoferul vinovat nu deținea permis
Articolul următorAcțiuni de protest ale personalului din penitenciare