Un tânăr este cercetat de polițiști, după ce a pătruns fără drept în interiorul unei societăți comerciale, de unde a sustras dintr-o borsetă, suma de 2.800 de lei.

Sâmbătă, 28 iulie a.c., în jurul orei 11.00, polițiștii giurgiuveni au fost sesizați prin S.N.U.A.U. 112, de către un bărbat, de 53 ani, din municipiul Giurgiu, cu privire la faptul că i-a fost sustrasă suma de 2.800 lei, dintr-o borsetă.

În urma activităților specifice efectuate de polițiștii giurgiuveni, s-a constatat că, în timp ce se afla în incinta unei societăți comerciale, din localitatea Stănești, județul Giurgiu, bărbatul a lăsat nesupravegheată pe o masă, o borsetă în care avea suma de 4.800 lei și actele personale, iar persoane necunoscute au pătruns fără drept în interior și i-au sustras din aceasta, suma de 2.800 lei.

Polițiștii giurgiuveni au identificat persoana în cauză, un tânăr, de 27 ani, din comuna Stănești, județul Giurgiu, care, profitând de neatenția bărbatului, a pătruns în biroul unde se afla borseta cu bani și i-a sustras mai multe bancnote de 100 și 200 lei, pe care le-a ascuns în spatele clădirii, sub un butoi metalic.

Prejudiciul a fost recuperat în totalitate și predat proprietarului.

În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat.

Articolul precedentCozi de autoturisme pe sensul de intrare în Vama Giurgiu
Articolul următorȘase victime în urma unei coliziuni dintre un Ford și un BMW. Șoferul vinovat nu deținea permis