Un tânăr de 24 de ani din Giurgiu a fost reținut pentru 24 de ore, de către polițiști, pentru săvârșirea infracțiunilor de instigare a unui minor la cumpărarea de droguri de mare risc, deținere de droguri de mare risc fără drept, în vederea consumului propriu și punere la dispoziție a locuinței, în vederea consumului ilicit de droguri.

Potrivit IJP Giurgiu, în cursul anului 2018, persoana în cauză, prin intermediul unei minor, ar fi achiziționat heroină, din municipiul București, destinată atât consumului său propriu, precum și vânzării, către alți consumatori, din municipiul Giurgiu.

Astăzi, acesta va fi prezentat Tribunalului Giurgiu cu propunere de luare a măsurii arestării preventive.

Luni, 18 februarie a.c., polițiștii din cadrul Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Giurgiu, sub supravegherea procurorilor D.I.I.C.O.T. – B.T. Giurgiu au efectuat două percheziții domiciliare în municipiul Giurgiu, la locuințele tânărului de 24 de ani, din municipiul Giurgiu. În urma perchezițiilor, au fost găsite și ridicate substanțe susceptibile a fi droguri, precum și înscrisuri ce pot servi ca mijloace de probă.

De asemenea, în cadrul acțiunii, au fost puse în aplicare patru mandate de aducere, patru persoane, cu vârste cuprinse între 16 și 28 de ani, fiind conduse la sediul D.I.I.C.O.T. – B.T. Giurgiu, pentru audieri și luarea măsurilor legale.

Totodată, din investigații a rezultat că, în cursul aceluiași an, același tânăr, în mai multe rânduri, ar fi pus locuința sa la dispoziția mai multor persoane, pentru consum de heroină.

Activitățile au beneficiat de sprijinul jandarmilor din Giurgiu.

Articolul precedent636 de antreprenori giurgiuveni au depus proiecte pe Start-Up Nation
Articolul următorTineri prinși în trafic cu cocaină și heroină