Polițiștii efectuează cercetări, după ce un tânăr de 28 de ani, i-a încredințat cu bună știință autoturismul spre a fi condus unei tinere de 17 ani, deși aceasta nu poseda permis de conducere.

Marți, 26 februarie, în jurul orei 21.10, polițiștii au depistat în trafic, pe Bulevardul Mihai Viteazu, din municipiul Giurgiu, o tânără de 17 ani, din municipiul Giurgiu,  în timp ce conducea un autoturism, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Autoturismul i-a fost încredințat cu bună știință spre a fi condus de către proprietarul acestuia, un tânăr de 28 de ani, din municipiul Giurgiu.

Se efectuează cercetări pentru infracțiunea de conducerea unui vehicul pe drumurile publice, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule și  infracțiunea de încredințarea unui vehicul pentru care legea prevede obligativitatea deținerii permisului de conducere pentru conducerea pe drumurile publice unei persoane care nu poseda permis de conducere.

Articolul precedentAutoturism căutat de autoritățile din Germania, descoperit la Punctul de Trecere a Frontierei Giurgiu
Articolul următor6.000 de comprimate și 210 fiole cu substanţe dopante, descoperite de poliţiştii de frontieră de la P.T.F. Giurgiu