Trei bărbați sunt cercetați de polițiști, în urma unor evenimente rutiere, produse pe fondul neadaptării vitezei la condițiile de drum, din care a rezultat rănirea ușoară a mai multor persoane.

Miercuri,  5 decembrie a.c., în jurul orei 12.00, pe Drumul Județean 601, în orașul Bolintin-Vale, un bărbat de 31 ani, din orașul Bolintin Vale, județul Giurgiu, în timp ce conducea un autoturism, nu a adaptat viteza la condițiile de drum ( carosabil umed ) și a acroșat un tânăr de 6 ani, din orașul Bolintin Vale, județul Giurgiu care se afla singur pe marginea carosabilului, fiind nesupravegheat și care s-a angajat în traversarea străzii fără să se asigure.

În urma evenimentului rutier a rezultat rănirea ușoară a tânărului care a fost transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Conducătorul autoturismului a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ și i-a fost recoltată  o probă biologică în vederea stabilirii alcoolemiei.

Miercuri,  5 decembrie a.c., în jurul orei 16.40 pe Drumul Comunal 147, în afara localității Joița, un bărbat de 47 ani, din municipiul București, în timp ce conducea o autoutilitară, carosabilul fiind acoperit cu gheață și zăpadă s-a angajat în depășirea unui autovehicul care circula în fața sa, iar la reintrarea pe banda inițială, a pierdut controlul direcției de mers, intrând în coliziune frontală cu un autoturism condus din sens invers de către un bărbat de 57 ani, din comuna Roata de Jos, județul Giurgiu, autoutilitara răsturnându-se pe carosabil.

În urma evenimentului rutier a rezultat rănirea ușoară a conducătorului autoturismului și a unei femei de 57 ani, din comuna Roata de Jos, pasager care se afla în autoturism și au fost transportați la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Ambii conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative și le-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Miercuri, 5 decembrie a.c., în jurul orei 21.15 pe Drumul Județean 401 A, în afara orașului Bolintin Vale, un bărbat de 31 ani, din comuna Florești Stoenești, județul Giurgiu, în timp ce conducea un autoturism, nu a adaptat viteza la condițiile de drum ( carosabil umed) și a pătruns pe contrasens, intrând în coliziune laterală cu un autoturism, condus de către o femeie de 40 ani, din comuna Florești Stoenești, județul Giurgiu, care circula din sens opus.

În urma evenimentului rutier a rezultat rănirea ușoară a trei persoane respectiv, conducătoare auto, un tânăr de 14 ani, din comuna Florești Stoenești, pasager în autoturismul condus de către femeia de 40 ani și o femeie de 30 ani, din comuna Florești Stoenești, pasager în autoturismul condus de către bărbatul de 31 ani,  care au fost transportate la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Atât conducătoarea auto, cât și conducătorul auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative și le-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză, polițiștii au întocmit dosare penale în care efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Articolul precedentGiurgiu, un oraș îmbrătrânit. Nașteri puține, decese tot mai multe
Articolul următorCoșmarul pietonilor din Giurgiu. Trotuarele, acoperite de gheață