Pe numele unui bărbat a fost emis ordin de protecție provizoriu după ce și-a agresat fizic soția și pe mama acesteia, fiind întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de violență în familie.

În ziua de 16 martie a.c., Poliția Municipiului Giurgiu a fost sesizată prin S.N.U.A.U. 112 de către o femeie din comuna Izvoarele, județul Giurgiu, cu privire la faptul că  mama sa, din aceeași localitate, a căzut și s-a lovit la cap.

Polițiștii Secției Nr. 4 Poliție Rurală Ghimpați s-au deplasat la fața locului, ocazie cu care a fost identificată apelanta, ca fiind o femeie de 34 de ani, din comuna Izvoarele, județul Giurgiu, care a declarat faptul că în ziua de 16 martie a.c., ora 17.00, în timp ce se afla în locuința sa, a fost agresată fizic de către soțul său, un bărbat de 41 de ani, care,  a lovit-o cu pumnul la nivelul feței, pe motiv de gelozie.

În timpul conflictului, mama femeii a intervenit pentru a aplana conflictul, moment în care, soțul femeii a împins-o, lovindu-se la nivelul capului de o sobă care se afla în locuință.