Un bărbat este cercetat pentru încălcarea ordinului de protecție provizoriu, acesta fiind emis după ce și-a agresat fizic soția. Pee fondul consumului de alcool, bărbatul a lovit-o cu pumnii în zona feței și a corpului, întrucât o bănuia de infidelitate. 

Luni, polițiștii Secției nr. 3 Poliție Rurală Bolintin Vale au fost sesizați prin S.N.U.A.U. 112  de către o tânără de 31 de ani, din comuna Cosoba, județul Giurgiu, cu privire la faptul că a fost agresată de către soț.

Cu ocazia deplasării la fața locului, s-a constatat că un bărbat de 34 de ani, în timp ce se afla la locuința acestora, pe fondul consumului de alcool, și-a lovit soția cu pumnii în zona feței și a corpului, sub motivul că o bănuiește de infidelitate.

Cu această ocazie, a fost emis ordinul de protecție provizoriu împotriva bărbatului, iar acesta a spus polițiștilor că în această perioadă se va afla în comuna Cosoba, județul Giurgiu, la domiciliul părinților săi. Pe numele său, se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de violență în familie.

În aceeași zi, polițiștii Secției nr. 3 Politie Rurala Bolintin-Vale au fost sesizați prin S.N.U.A.U. 112 de către aceeași tânără, din comuna Cosoba, județul Giurgiu cu privire la faptul că soțul ei a revenit la domiciliu și a încălcat ordinul de protecție provizoriu.

Cu ocazia deplasării polițiștilor la fața locului, femeia a spus că soțul său a intrat în curtea locuinței și a amenințat-o, deși pe numele său fusese emis ordin de protecție provizoriu.

Bărbatul, care se afla într-o vizibilă stare de ebrietate, a fost găsit în curtea locuinței, el părăsind domiciliul înainte de plecarea organelor de poliție.

În cauză, se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de încălcare a ordinului de protecție provizoriu.

 

Articolul precedentStop incendiilor de vegetație uscată! Pompierii giurgiuveni avertizează!
Articolul următorTineri cercetați după ce au sustras 3000 de euro dintr-o locuință